AIT:  Urlo Dei Venti Av Masen V75: Re: V75 Elitkampen Av Masen V86: Re: Testar en rak DD Av jajjan
 Re: Annan vinkling på hinder
Postat av: Galoppamatören2018-05-17 16:39:48

Eftersom jag inte är med i fullmäktige så har jag svårt att bedöma det. Jag hoppas att den idé jag kastade fram tidigare, om en helt annan typ av satsning på hindersporten, skulle få gehör.

Jag ser det som sagt närmast som en risk för hindersporten att pengarna läggs på banan först och inte på utbildning, marknadsföring och andra nödvändiga, resurskrävande insatser. Bygger man banan är sådana satsningar fortfarande oundvikliga och har fullmäktige sagt ja till en bana för 15+ miljoner måste man vara beredd att satsa rejält på att fylla den med hästar, och det mycket snabbt.

Med risk för att dra alla över en kam så tror jag inte att fullmäktige tänkt på det sättet, alltså att en bana komme ratt öka andra kostnader för hindersporten, och även om jag vet att det är en åsikt så stöds den av det faktum att den femårsplan för hindersporten som beslutades tidigare verkar bortglömd av beslutsfattarna.Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:739
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar