Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: Re: Tidig DD fundering Av Rille V75: Payet D.E. Av loke 1 V86: V86 Av B12
 Re: Internationell galopp ...
Postat av: En Giraff2020-06-21 20:49:20

Ja, och det syns ju på omsättningen.

När ATG gjorde en seriös satsning på amerikansk galopp från Gulfstream Park i våras, med svensk kommentaror och tips från bl.a. Fanny Olsson, blev det en stor succé. V4-omsättningen nådde nästan en miljon. Sen fimpade man Gulfstream helt plötsligt (kanske var det någon utländsk travbana som behövde ha den platsen i ATG Live?) och nu får vi nöja oss med vardagsgalopp från Sydafrika och Storbritannien med löjligt låg omsättning.

Galopptips.se är väl utsatt för sparbeting och har inte råd att ge tips till utländsk galopp längre (trots att det hävdas det på sidan).

Själv spelar jag bara till Klampenborg och Århus (förutom de svenska banorna) och då finns det ju bra info i banprogrammet, TV-sändningen och på galopsport.dk. Det duger gott åt mig, men jag håller med dig. Behövs en skärpning.

Om det funnes fler galoppkunniga människor på ATG Live skulle de kunna ha en särskild galoppkanal med nordisk och övrig utländsk galopp.

För övrigt efterfrågar jag mer amerikansk galopp - det är ju tävlingar där varje kväll svensk tid. Det gillar jag! Föredrar det framför galopp från Storbritannien och Frankrike. Sån är jag.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:121
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2020 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar